Puntorë në kuzhinë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Stuttgart, Gjermani
Data e skadimit 11 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Kujdesshmëri
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #4478
Data e publikimit 11 Feb 2019 - 13:45
Landesbank Baden-Württemberg
Adresa Am Hauptbahnhof 2 70173 Stuttgart
Emaili Landesbank Baden-Württemberg Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.lbbw.de/en/
Rrjetet
Përshkrimi

Është e dëshirueshme që kandidati të mund të fillojë menjëherë punën. Meshkujt dhe femrat ftohen të aplikojnë në mënyrë të barabartë. Paga varet prej marrëveshjes kolektive që ka Departamenti i Auditimit me Ministrinë a Financave.

Eksperiencat
  • Efikas
  • I hareshëm
  • Pozitiv
  • I shkëlqyer
  • Zbavitës
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 212 herë

#Marketing