Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni SE, Suedi
Data e skadimit 21 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #2941
Data e publikimit 2 Dec 2018 - 08:35
Lambertsson
Adresa Sweden
Emaili Lambertsson Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne po kërkojmë që t’a forcojmë ekipin tonë në Stockholm dhe për këtë arsye kërkojmë elektricistë. Ne po kërkojmë një kandidat me profil në instalimet elektrike për të punuar në projektet tona në Stockholm.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Si elektricist tek ne ju do kujdeseni për instalimet elektrike nëpër shtëpi dhe në rrugët publike. Ne po kërkojmë për dikë që është i interesuar në teknologji dhe ka përkushtim të madh në punë. Ju duhet të jeni në orientuar në rezultate dhe në ofrimin e shërbimeve efikase. Për të qenë kandiati ideal duhet që ju të jeni bashkëpunues dhe t’a shijoni punën në grup. Ju do jeni i përfshirë në shumë aktivitete pune nga riparimet deri tek instalimet e ndryshme.

Eksperiencat

Çdo projekt i ka karakteristikat e veta kështuqë ju do zhvilloni aftësitë e tua mjaftueshëm tek ne. Ne kërkojmë që kandidati të ketë ndonjë edukim teknik me orientim në elektricitet së paku shkollën e mesme dhe përvojë pune si elektricist së paku 3 vite. Ju duhet të keni aftësi në përdorimin e kompjuterit, aftësi të lexoni skicimet dhe aftësi që të lexoni diagramet elektrike.

Kjo ofertë ka 11 aplikues dhe është shikuar 1,151 herë

#Marketing