Pastruese/Sanitare

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 11 Jun 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #6268
Data e publikimit 15 May 2019 - 16:00
La Suite Boutique Hotel
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

La Suite Boutique Hotel kerkon te punesoje Pastruese/Sanitare. Preferohen kandidate me eksperience ne hoteleri.

-Te jete e komunikueshme dhe te bashkepunoje me pjesen tjeter te stafit.

-Te kene njohuri mbi normat e higjenes ne hoteleri 

-Të jetë korrekte dhe e përgjegjshme në punë.

 

Të interesuarit mund të telefonojne ne numrin: 0682817291 ose te dergojne CV ne : [email protected]


Turni i Pare: 06:30-14:30
Turni i Dyte: 11:00-19:00

#Marketing