Teknik i Mirëmbajtjes së rrjetit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 20 Jun 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #6893
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 11:00
Kujtesa
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vende të lira pune ne pozitën:

Teknik i Mirëmbajtjes së rrjetit

10 x Teknik te mirëmbajtjes së rrjetit - Prishtinë

2 x Teknik te mirëmbajtjes së rrjetit - Vushtrri

2 x Teknik te mirëmbajtes së rrjetit - Pozhoran

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mirëmbajtja e rrjetit koaksial
  • Mirëmbajtja e klientëve fundore si dhe menjanimi i problemeve
  • Instalime te rrjetave koaksiale në infrastrukture apo kliente fundore -Të tregoj kujdes ndaj klientit
  • Detyrat tjera sipas nevojës së përcaktuar nga menaxheri
Eksperiencat
  • Përvoje me pune praktike (terren)
  • Njohuri ne funksionimin e rrjetave koaksiale dhe pajisjeve te nderlidhura
  • Të punojë me integritet,përkushtim dhe motivim në interes të kompanisë.
  • Aftësi te mira komunikuese
  • Të ketë leje qarkullimi të kategorisë B

Ftohen te interesuarti te dergojne CV-të e tyre bashkë me letrën motivuese në email: [email protected] nga 11.06.2019 deri më datë 20.06.2019. Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

#Marketing