Arkatare (Pozhoran)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 20 Jun 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #6892
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 10:00
Kujtesa
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vend të lire pune :

Arkatare - Pozhoran

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Bën prezantimin e ofertave /shërbimeve të kompanisë
 • Përfaqeson denjësisht kompaninë tek klientët
 • Lidhjen e kontratave dhe percjellja e punës së shërbimeve teknike deri në kycjen e klientit në rrjet.
 • Promovimin e produkteve të reja dhe ofrimi i infomracioneve për konsumatoret
 • Të zbatojë politikat e shitjës duke u bazuar në strategjitë e kompanisë
 • Te ketë shkathtësi në menaxhimin e punës nën presion dhe problemeve në situate të ndryshme
 • Detyrat tjera sipas nevojës së përcaktuar nga menaxheri
Eksperiencat
 • Përvojë pune në shitje
 • Te ketë të kryer së paku shkollën e mesme
 • Aftësi të mira komunikuese dhe organizuese
 • Të punojë me integritet,përkushtim dhe motivim në interes të kompanisë.
 • Njohuri bazike të gjuhës angleze

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre bashkë me letrën motivuese në email: [email protected] nga 11.06.2019 deri më datë 20.06.2019. Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

#Marketing