Agjent/e i/e shitjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 13 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Bashkpunues Bisedime
Kategoria Administratë
ID e punës #4946
Data e publikimit 13 Mar 2019 - 08:45
Kujtesa
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri
 • Viziton klientët, promovon dhe shet produktet e Kujtesës për persona fizik.
 • Përfaqëson denjësisht Kujtesën tek publiku; qoftë në telefon apo në takime
 • Prezentimi i ofertave/sherbimeve të Kujtesës
 • Bërja e kontratave me marrëveshje dhe përcjellja e punës së shërbimeve teknike deri në kyçjen e klientit në rrjet.
Eksperiencat
 • Të posedojë aftësi udhëheqëse dhe të jetë analist i mirë;
 • Fleksibil dhe i përgatitur për t'u adaptuar me ndërrimet eventuale në treg;
 • Të jetë energjik, të ketë iniciativë, kreativitet dhe aftësi të mira komunikimi.
 • Të posedojë aftësi të mira interpersonale;
 • Të ketë përvojë pune në shitje.
 • Posedimi i patent shoferit do te ishte përparësi;
 • Njohuri të produkteve dhe shërbimeve të Kujtesës (e preferueshme)

#Marketing