Kujdestare për të moshuar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Deqan, Kosovë
Data e skadimit 29 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #6269
Data e publikimit 15 May 2019 - 18:30
Kujdestare për të moshuar
Adresa Deqan
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kujdesi per nje plake 86 vjeqare I duher nje njeri ti boj shoqeri edhe me pastru.
  • Nese ka nevoj duhet me qu te mjeku edhe me ja krye nevojat e ndryshme
  • Oshte e mirseadheshme per neve nje gru e vetem.
  • Te lajmerohen vetem njerz serioz qe munden me respekt te kryejne punen.
  • Per pages dhe gjithqka tjeter bisedojm ne MP
  • Adressa e punes osht ne Deqan (Kosove)
  • Tel: +41786938378

 

#Marketing