Pastrues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Regina SK, Kanadë
Data e skadimit 31 Aug 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Përgaditje Përgjegjshmëri
Kategoria Pastrues/e
ID e punës #6905
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 12:00
KROSS JANITORIAL LTD.
Adresa Regina SK
Emaili KROSS JANITORIAL LTD. Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Gjuha – Angleze
  • Edukimi –Nuk kerkohet
  • Lokacioni i punës – Në ndërtesa, zyre, kompani etj
  • Eksperienca e punës – Nuk kerkohet mirpo Konsiderohet aset
  • Aftësi personale – Rehabilitues, fleksibil
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 125 herë

#Marketing