Ndihmës/Ndërtimtari: Rinovim i banesave dhe ndërtesave

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Cottbusser Platz 34 12627 Berlin, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #8200
Data e publikimit 4 Nov 2019 - 11:30
Krone gebäudemanagement und technologie gmbh
Adresa Cottbusser Platz 34 12627 Berlin
Emaili Krone gebäudemanagement und technologie gmbh Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ju ofrojmë:

 • Kontratë pune afatgjate
 • Pagesë të mirë
 • Pagesë për krishtlindje dhe pushime vjetore
 • Kushte të mira pune
 • Punë afatgjate
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Përkrahje në projektet e sanimit/rinovimit
 • Rrënimi dhe demontimi i objekteve
 • Transporti i materialeve
 • Mirëmbajtja e punishteve
Eksperiencat
 • Prirje në zanatin e ndërtimtarisë
 • Përvojë pune apo shkollim në këtë zanat
 • Patentë shoferi, klasa B ose C, e dëshirueshme
Kjo ofertë ka 5 aplikues dhe është shikuar 991 herë

#Marketing