Kuzhinier/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Kristianstad, Suedi
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #7868
Data e publikimit 12 Sep 2019 - 12:00
Kristianstad
Adresa Sweden
Emaili Kristianstad Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Planifikimim organizimi dhe udhëheqja e punës së përditëshme në kuzhinë
  • Pranimi dhe zbatimi i urdhërave
  • Larja
  • Pastrimi
  • Puna ne menyre te pavaruar dhe ne grupe
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 85 herë

#Marketing