Kuzhinier/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Sweden, Suedi
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #7558
Data e publikimit 30 Aug 2019 - 15:45
Kristianstad
Adresa Sweden
Emaili Kristianstad Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Planifikimim organizimi dhe udhëheqja e punës së përditëshme në kuzhinë.
  • Pranimi dhe zbatimi i urdhërave.
  • Puna në mënyrë të pavarur dhe në grupe.
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 241 herë

#Marketing