Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Heidelberg, Gjermani
Data e skadimit 9 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #3491
Data e publikimit 21 Jul 2018 - 08:52
Kraftanlagen Heidelberg GmbH
Adresa Heidelberg, Germany
Emaili Kraftanlagen Heidelberg GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë një individ të kualifikuar si saldues për klientin tonë që operon në Lingen/Emsland.

 

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Saldimi i gypave dhe kontenierëve; si dhe përpunimi i metalit
  • Aktivitete të përgjithshme të riparimit të gypave
Eksperiencat
  • Trajnim i përfunduar si saldues i teknikës MAG dhe TIG
  • Përvojë profesionale në këtë fushë
  • Njohja e rrjedhshme e gjuhës gjermane
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 879 herë

#Marketing