Graphic Designer

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 24 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Art & Dizajn
ID e punës #7291
Data e publikimit 9 Jul 2019 - 12:00
KRACO
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania “Kraco” është e interesuar të punësoje një dizenjues me kohë të plotë.

Pozicioni: Graphic & Packaging Designer

Detyrat dhe Përgjegjësitë

- Ndjek proçesin e dizenjimit të produkteve, ideimin, skicimin e tyre;

- Bashkëpunon me ekipin e marketingut për të krijuar dizajne tërheqëse;

- Krijon katalogje, fletëpalosje, banera, broshura, kartëvizita sipas kërkesave;

- Është përgjegjës për menaxhimin e postimeve në rrjetet sociale;

- Krijon projektet për stendat e panaireve dhe ndjek zbatimin korrekt të projektit nga kompanitë ndërtuese.

Eksperiencat

- Të përdorë programet Adobe Illustrator, Photoshop (më të rëndësishme) etj;

- Njohuritë në programin Sketchup, Adobe Premiere përbëjnë avantazh;

- Të jetë kreativ;

- Të jetë vëmendshëm ndaj detajeve;

- Të ketë përvojë pune në fushën e Graphic Design;

- Të ketë njohuri të mira në gjuhën angleze;

 

Benefitet:

Paga: 70.000 Lek (neto).

Shënime  

Personat e interesuar janë të lutur të dergojnë CV-të dhe nëse kanë mundësi një portfolio të punëve të tyre.

E-mail: [email protected]

Tel: 0689083999

#Marketing