Kameraman / Fotoreporter

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 20 Oct 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Gazetari
ID e punës #3779
Data e publikimit 6 Oct 2018 - 07:10
Kosova Sot
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Redaksia e gazetës "Kosova Sot", shpall konkurs për: fotoreporter/kameraman  

Eksperiencat

Kushtet themelore, të cilat duhet të plotësohen për vendin e punës kameraman/fotoreporter janë:

  • të ketë minimum 2 vjet përvojë pune si fotoreporter/kameraman
  • të ketë aftësi për realizim të fotografive dhe videove cilësore
  • të ketë aftësi të punojë i qetë edhe nën presion
  • referenca nga punëdhënësit e mëhershëm.

 

CV-të, referencat dhe dokumentacionet përcjellëse, te dergohen ne emailin: [email protected]

#Marketing