Ndihmëse Edukatore

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 20 Oct 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Edukim
ID e punës #3778
Data e publikimit 6 Oct 2018 - 07:03
Kopshti I fëmijëve “bletëza”
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

KOPSHTI I FËMIJËVE “BLETËZA”
Shpall konkurs:
Pozita:Ndihmëse edukatore.

Eksperiencat
  • Të ketë të kryer fakultetin e edukimit (drejtimi parashkollor,pedagogji)
  • Përvojë pune e obligueshme
  • Të kenë aftesi te shkelqyera nderpersonale dhe komunikative per te krijuar raporte te mira me femijet
  • Të jenë persona të besueshem, të pergjegjshem, fleksibël, te mireorientuar, te motivuar, energjike dhe emocionalisht te gatshem per te perballuar situata emergjente
  • Të kene aftesi te miremenaxhimit të kohes, hapësires dhe te kene aftesi te menaxhimit te nje grupi femijesh në të njejten kohë
  • Të njohë gjuhën angleze
  • Të njohi mire psikologjine dhe botëkuptimin e fëmijëve dhe bashkëveprojnë në menyrë interaktive me ta
  • Ndjekin dhe kujdesen për fëmijët gjatë aktivitetit të tyre të lojës dhe ndertojnë marrëdhenie shoqerore pozitive me secilin apo në grup
Tjera

  • Të interesuarat duhet personalisht të sjellin CV-të e tyre, prej orës 8:00-11:00
  • Kopshti gjindet në Bregun i Diellit (afër qendrës tregtare)

#Marketing