Mjeshtër i zdrukthëtarisë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Estenfeld, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë MS Excel MS PowerPoint MS Word
Kategoria Prodhim
ID e punës #6798
Data e publikimit 31 Aug 2019 - 17:45
KONHÄUSER GmbH
Adresa Röntgenstr. 11 ,Germany
Emaili KONHÄUSER GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Krijimi i planeve të prodhimit dhe listave të pjesëve
  • Krijimi i skicimeve CAD (skicimeve tredimensionale)
  • Mbështetje për projekte
  • Blerja dhe prokurimi
Eksperiencat
  • Trajnimi i përfunduar në mënyrë të suksesshme si zdrukthëtar, apo teknik për përpunimin e drurit
  • Përvojë në programimin e makinerive për përpunimin e drurit
  • Njohuri të mira në CAD dhe Ms OFFICE
  • Punë ekipore dhe gatishmëri të bashkëpunoni
  • Ndërmarrës dhe dinamik
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 431 herë

#Marketing