Punëtor i përgjithshëm i ndërtimtarisë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Yellowknife, NT, Kanada
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #8396
Data e publikimit 30 Sep 2019 - 10:47
Konge Construction
Adresa Yellowknife, NT
Emaili Konge Construction Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Pastrimi dhe përgatitja e vendeve të ndërtimit për ngritjen e strukturave dhe ndërtesave.
Shkarkon dhe ngarkon materialet, lexon planet dhe specifikimet, derdh beton dhe ndihmon zdrukthëtarët.

Eksperiencat

Njohuri të gjuhës angleze.
Pajisjet e juaja mekanike.
Specialit në ndertimtari.

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 579 herë

#Marketing