Monter Per Ashensor

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Drenas, Kosovë
Data e skadimit 18 May 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #3465
Data e publikimit 19 Apr 2018 - 07:30
Kompania Liftkos Sh. p.k
Adresa Parku i Biznesit Drenas
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Liftkos sh.p.k

Ne jemi një nga prodhuesit më të mëdhenj në fushën e pajisjeve për transportin vertikal dhe horizontal në tregun e Kosovës si dhe në rajonin e Ballkanit. Furnizimin me të gjitha llojet e ashensorëve si: Ashensorë për bartjen personave, ashensorë mallrash, shkallë dhe shiritave lëvizës si dhe produkte të tjera. Oferta jonë,  përveç prodhimit, montimit, servisimit përfshinë mirëmbajtjen e plotë dhe shërbime të tjera shtesë. Ne ju ofrojmë dhe garantojmë për produkte dhe shërbime të cilësisë së lartë, stabilitet dhe besueshmëri, qasje në teknologji të reja, njohuri superiore dhe burime të tjera, si dhe qasje individuale dhe profesionale për çdo klient. Ne jemi të specializuar për mirëmbajtjen e ashensorëve, shkallëve dhe shiritav lëvizës.  Liftkos ofron mbështetje të plotë për: Planifikimin dhe konsultimin për instalimi, mirëmbajtjen dhe modernizimin e Ashensorëve si dhe 24 orë në shërbimin tuaj. Prodhimet tona janë të njohura për cilësinë e tyre, teknologjinë inovative, besueshmëri dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të produkteve dhe shërbimeve të ofruara.

Për menaxhmentin ndërmarrjes tonë me seli në Parku i Biznet, 13000 Drenas, kërkojmë sa më parë me orar të plotë një

Monter për Ashensor  (m/f)

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Montimi i ashensorëve të rijë

• Eliminimi i defekteve dhe gabimeve

• Mirëmbajtja dhe punë montuese

• Modernizimi i ashensorëve

• Shërbime të urgjencës në konsultime me kolegët

Eksperiencat

 Përfundimi i trajnimeve  profesional në mekatronikë , montues elektrike , infrastrukturë mekanike, elektronike / shërbimet e sistemit / ose një profesion lidhur me këto.

• Njohurit ideale në sistemet e menaxhimit dhe kontrollit të ashensorëve

• Paraqitje të sinqertë dhe të sigurt para klientëve.

• Aftësi ekipore

• Përvoja përkatës profesionale në pune me  ashensor është domosdoshme (modernizimi, Eliminimi i defekteve)

• Patentë shofer

• Aftësia për të punuar në mënyrë të pavarur

• Gaditshmëri e veprimit, besueshmërinë dhe Veprimi i orientimit të  klientëve

• njohje e gjermanishtes dhe anglishtes janë me avantazh

Ne ju ofrojm Ne ju ofrojmë një vend pune të sigurt me të ardhura meritore dhe kontributet dhe mundësi trajnimi të një kompanie moderne dinamike. 

Nëse jeni të interesuar, dërgoni aplikimin tuaj të kompletuar përmes e-mailit në [email protected]

wwww.liftkos.com

#Marketing