Pastruese

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 1 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Paga 180-200 Euro
Kategoria Tjera
ID e punës #3660
Data e publikimit 2 Aug 2018 - 17:48
Kompania e Pastrimit DONARTI
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili 045608045
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania e Pastrimit Donarti, ofron vende pune për punëtore femra.
Për pastrimin e objekteve dhe banesave në Prishtinë.

Orari: 8:00 - 16:00
Pagesa: 180-200 Euro
Me Kontratë të punës

Personat e interesuar të lajmërohen në numrin e telefonit:
045608045

Kontakti nga ora 8:00 - 22:00
Adresa: Lagjja Ulpian në Prishtinë

#Marketing