Punëtor për faturim të energjisë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 28 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #3833
Data e publikimit 29 Oct 2018 - 13:56
Kompania Austriake Messtechnik
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania Austriake Messtechnik kërkon  përforcime të ekipit në Prishtinë një

Punëtor/e për faturim të Energjisë

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Të jeni në gjendje të kryeni faturimin e energjis për ngrohje dhe të shpenzimeve të ujit, të punoni në ekip në projekte të mëdha dhe të jeni gjithëmonë në kontakt të drejtpërdrejtë me zyrën qendrore në Austri.

Eksperiencat

• Përfundimi i maturës, bachelor ose master në një nga degët e studimeve ekonomik/tregti
• Të ketë njohuri bazë teknike
• Aftësi të zgjidhjeve të problemeve, saktësi dhe orientim i shërbimeve
• Njohuri  të Office, posaçërisht Excel
• Njohuri të gjuhës gjermane në fjalë dhe shkrim
• Afinitet të lartë me numra / llogaritje


Oferta jonë:
• Depërtim në fushën komplexe të Industrisë së energjisë
• Një trajnim i rregulltë disa mujor
• Detyra prej më të ndryshme
• Trajnime të organizuara disa mujore, herë pas here edhe në Austri.


Paga sipas marrëveshjes si dhe kaulifikimit.
Veni i punës gjendet në Prishtinë.
Nese jeni të intertesuar në pozitën më lartë, dërgoni dokumentat për aplikim  në gjuhën gjermane në këtë E-Mail: [email protected]

MT Matjet Teknike Sh.p.k
Rr. Fadil Hoxha Objekti A1, Hyrja B, Kati Banesa Nr. 1
10000 Prishtinë, Kosovë

#Marketing