Dizajner Grafik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Fushë Kosovë, Kosovë
Data e skadimit 30 Aug 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Mbështetje teknike Organizativ Përdorimi i pajisjeve Përfshirja Përgaditje
Kategoria Art & Dizajn
ID e punës #7456
Data e publikimit 16 Aug 2019 - 12:00
Kompania Arta
Adresa Fushë Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Njohje ne Corel ose Illustrator (pune ne makine laserike)
  • Njohje bazike ne Photoshop
  • Sjellje e mirë dhe të shpreh interesim rreth punës
Eksperiencat
  • Mosha prej 18 deri në 25 vjeç (Të dy gjinitë)
  • Shkolla e mesme e përfunduar.

Praktika zgjatë 1 muaj me pagesë prej 200 euro dhe nëse kandidati tregon aftësi dhe interesim për punë atëher vazhdohet me rritje dhe rrogë të plotë.

Të interesuarit të dërgojne CV në email adresen [email protected] dhe vetëm ata që zgjedhen për interviste do të lajmrohen.

#Marketing