Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 1 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #3707
Data e publikimit 12 Oct 2018 - 12:51
Knorr-Bremse
Adresa Germany
Emaili Knorr-Bremse Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Prodhimi i sistemeve nga komponentet mekanike, elektronike dhe të teknologjisë së

informacionit

 • Prodhimi i komponenteve individuale
 • Kuvendi i makinave dhe paisjeve
 • Instalimi dhe konfigurimi i rrjeteve dhe sistemeve
 • Programimi i sistemeve mehatrate
 • Diagramet e qarkut të leximit dhe vizatimet e projektimit
 • Mirëmbajtja dhe riparimi i teknologjisë së automatizimit
Eksperiencat
 • Shkollën e mesme ose arsimin e krahasueshëm
 • Njohuri të mira të matematikës dhe shkencës kompjuterike
 • Mirëkuptim teknik
 • Mënyrë e kujdesshme dhe e saktë e punës
 • Gatishmëri e lartë për të mësuar
 • Argëtim në punë në ekip
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 583 herë

#Marketing