Hidraulik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Fredericton, NB, Kanada
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #9453
Data e publikimit 5 Nov 2019 - 10:45
KNIGHTS INN
Adresa 1214 Lincoln Rd, Fredericton, NB E3B 8C8, Canada
Emaili KNIGHTS INN Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përcaktoni kërkesat e sistemit të tubacionit dhe madhësinë e tubit.
  • Matni, preni, dhe përkulni tubat në formën dhe madhësinë e kërkuar.
  • Lexoni projektet, vizatimet dhe specifikimet për të përcaktuar paraqitjen e sistemit hidraulik, rrjetin e furnizimit me ujë dhe sistemet e mbeturinave dhe kullimit.
Eksperiencat
  • Te gatshem per:
  • Punë nën presionl;
  • Trajtimin e ngarkesave të rënda;
  • Një ngarkesë e madhe pune;
  • Pune jashte orarit;
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 288 herë

#Marketing