Mjeshtër/Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Waiblingen, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #3715
Data e publikimit 19 Nov 2019 - 16:45
Klingel GmbH
Adresa Handwerkstraße 24-25 71336 Waiblingen
Emaili Klingel GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Personel i kualifikuar

Me vullnetin e fortë të secilit punonjës për të dhënë më të mirën çdo ditë, ne vendosim standarde të reja në kompaninë tonë me punë me cilësi të lartë, orientim ndaj konsumatorëve, ide inovative dhe moment të reja.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • A jeni i interesuar të na përkrahni?
  • A jeni të kënaqur me zanatin tuaj në përpunimin e celikut inox?
  • Dëshirojnë të punojnë për industrinë ushqimore, farmaceutike ose kimike


A jeni fleksibël??

Atëherë tek ne do jeni në vendin e duhur! Tek ne një ekip i vogël dhe i kualifikuar i punonjësve po pret për ju.

 

Eksperiencat
  • Instalues tubash me Inspektim Saldimi TIG
  • Saldues për tubacione prej çeliku inox nga DN 15 në DN 200
  • Prodhuesi të impianteve dhe pajisjeve në sektorin e çelik inox

 

Shpresojmë që të marrim aplikacionin tuaj!

Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 1,334 herë