Sigurim Fizik (30)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 20 Aug 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mbështetje teknike Përgaditje Përgjegjshmëri
Kategoria Sigurim
ID e punës #7422
Data e publikimit 14 Aug 2019 - 11:15
KING SECURITY SH.P.K
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania e sigurimit “KING SECURITY” shpallë konkurs për vende të lira pune me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Pozita: Sigurim Fizik, 30 Persona

Eksperiencat
  • Diplomën e shkollës së mesme
  • Çertifikata nga policia që nuk jeni në hetime 
  • Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil

 

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 08:00 deri 16:00 në zyret e kompanisë, adresa: Rr.Garibaldi nr.7/5 (përballë parkingut të Grandit). Prishtinë,ose dergoni CV-në me fotografi në e-mail adresën:

[email protected]

Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet,do të ftohen në intervistë pas aplikimit.

Data e fundit për aplikim është 20.08.2019,ora 16:00!

Me ju në çdo kohë, KING Security

 

#Marketing