Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Winnipeg, Kanada
Data e skadimit 30 Sep 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Mbajtja e Takimeve Mikpritje Organizativ Planifikim Saktësi
Kategoria Automekanik
ID e punës #7352
Data e publikimit 11 Jul 2019 - 13:00
King's Parts & Repair Ltd.
Adresa 1870 King Edward St,Winnipeg, MB R2R 0Z9-Kanada
Emaili King's Parts & Repair Ltd. Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Rregulloni pajisjet dhe riparoni ose zëvendësoni pjesët e dëmtuara.
  • Testoni pajisjet e riparuara për performancën e duhur.
  • Siguroheni që puna përputhet me specifikimet e prodhuesit.
Eksperiencat
  • Te keni certifikate si mekanik
  • Pervoje pune dhe njohuri rreth metaleve
  • Njohuri te gjuhes angleze
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 10 herë

#Marketing