Menaxher

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 7 Apr 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administrat
ID e punës #3137
Data e publikimit 9 Mar 2018 - 10:30
keraMiku
Adresa Prishtine, Kosove
Emaili [email protected]u.com
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania Keramiku kërkon :

MENAGJER

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Arritja e qëllimeve dhe rritjes së shitjes duke menaxhuar me sukses tërë procesin
  • Ndërtimi dhe promovimi i marrëdhënieve të forta dhe afatgjata të klientëve duke u bashkuar me ta dhe duke kuptuar nevojat e tyre
  • Raportet aktuale të shitjeve, të ardhurave dhe shpenzimeve dhe parashikimet reale
  • Identifikoni tregjet në zhvillim dhe ndërrimet e tregut duke qenë plotësisht të vetëdijshëm për produktet e reja dhe statusin e konkurrencës
Eksperiencat
  • Të ketë përfunduar fakultetin në lëmin e ekonomisë, menaxhmentit apo administrim biznesi
  • Së paku 2 vite përvoj pune të sukseshme në shitje.
  • Aftësi e demonstruar për të komunikuar, paraqitur dhe ndikuar në mënyrë të besueshme dhe efektive në të gjitha nivelet e organizatës
  • Aftësi e dëshmuar për të udhëhequr procesin e shitjes nga plani deri tek përmbyllja
  • Aftësia për të punuar me qetësi nën presion
  • Shkathtësi të mira kompjuterike (paketa office)Patentë shofer – katgoria B


Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV e tyre në email: [email protected]

#Marketing