Inxhinier Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Osllo, Norvegji
Data e skadimit 5 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Inxhinieri
ID e punës #10289
Data e publikimit 1 Apr 2020 - 14:10
KELLY Scientific Resources
Adresa Rosenkrantz gate 20 N-0160
Emaili KELLY Scientific Resources Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë të punësojmë një inxhinier mekanik për implementimin e projekteve tona në zonën e Osllos.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Të jeni i diplomuar si inxhinier mekanik
  • Të keni së paku 5 vite përvojë pune si mekanik
  • Të keni përvojë në aktivitete të ndryshme që lidhen me degën e mekanikës
  • Njohuri në teknologjinë e re
Eksperiencat
  • Kreativ dhe i pavarur
  • Lojtar ekipor dhe i përgjegjshëm
  • Fleksibil dhe mendjehapur
  • Komunikativ
  • I mirë në përfundimin e projekteve
  • Të njihni mirë gjuhën angleze
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 208 herë

#Marketing