Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni 55118 Mainz Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Ekip ndërtues I adaptueshëm Krijimi i zgjidhjeve të reja Kryerja e shumë punëve në të njëjtën kohë
Kategoria Administratë
ID e punës #4180
Data e publikimit 12 Jan 2019 - 19:15
KDS Personalberatung GmbH
Adresa Anna-Lena Becker Taunusstr. 57 55118 Mainz Deutschland
Emaili KDS Personalberatung GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mirëmbajtja e sistemeve elektrinike
  • Riparimi dhe aktivitete të përgjithshme montuese
  • Identifikimi i prishjeve dhe performimi i riparimeve minore
  • Ju do keni mundësi për zhvillim profesional tek ne
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 221 herë

#Marketing