Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Mainz, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #3899
Data e publikimit 9 Nov 2018 - 06:45
KDS Personalberatung GmbH
Adresa Anna-Lena Becker Taunusstr. 57 55118 Mainz Deutschland
Emaili KDS Personalberatung GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Si elektricist në një shtëpi traidcionale gjermane në Wiesbaden, jeni pjesë e një ekipi hulumtues dhe punues. Me kolgët tuaj të rinj do punoni më sisteme të reja dhe sfiduese elektrike, kështuqë historia e suksesit të kompanisë do të vazhdojë dhe në të ardhmen. E vërtetë për moton tonë: Ne e duam atë që e bëjmë!

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Në kontekstin e punësimit të përkohshëm ju do keni këto detyra pune:

  • Mirëmbajtja e sistemeve elektrinike
  • Riparimi dhe aktivitete të përgjithshme montuese
  • Identifikimi i prishjeve dhe performimi i riparimeve minore
  • Ju do keni mundësi për zhvillim profesional tek ne
Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 110 herë

#Marketing