Menaxher i Stafit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Chemnitz, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Menaxhment
ID e punës #3829
Data e publikimit 25 Oct 2018 - 08:45
Kato Personalberatung
Adresa Chemnitz, Deutschland
Emaili Kato Personalberatung Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Kontrolli i punëtorive të departamenteve, stafi i prodhimit, shërbimit dhe zyrës
 • Përgjegjësia profesionale dhe disiplinore për punonjësit e zonave përkatëse
 • Sigurimi i cilësisë së produktit të kërkuar nga tregu, besueshmëria e dorëzimit dhe kohëzgjatja e dorëzimit
 • Krijimi i kuotimeve të konsumatorëve duke përfshirë kostimin dhe caktimin e projekteve
 • Mirëmbajtja dhe zgjerimi i marrëdhënieve me klientët
 • Bashkëpunim konstruktiv dhe besues me menaxhmentin
Eksperiencat
 • Trajnim ose praktike te perfunduar si menaxher ose te ngjajshme
 • Disa përvoja profesionale si menaxher, idealisht në një kompani të mesme me fokus teknik
 • Puna e pavarur dhe motivimi i stilit të lidershipit
 • Punë në skuadër, veprime të klientit dhe të orientuara drejt zgjidhjes
 • Një shkallë e lartë e orientimit të klientit dhe shërbimit
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 112 herë

#Marketing