Punëtor ndihmës (5 Pozita)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Pejë, Kosovë
Data e skadimit 1 Jun 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #3549
Data e publikimit 12 May 2018 - 03:36
Kastrioti
Adresa Kosove
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania e specializuar në prodhimin e dyerve dhe dritareve nga Plastika dhe Alumini,  KASTRIOTI hap konkurs për Pejë në këtë pozitë të punës:

1) Punëtor ndihmës (5 pozita);


Të interesuarit mund të lajmërohen në numrin e telefonit 049 232 003

#Marketing