(1) Arkitekt dhe (2) Teknik/praktikant i ndërtimtarisë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Pejë, Kosovë
Data e skadimit 24 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria IT & Dizajn
ID e punës #4159
Data e publikimit 3 Jan 2019 - 19:13
Kastrioti
Adresa Kosove
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Fabrika  për prodhimin e Dyerve, Dritareve, Fasadave nga plastika dhe Alumini.

KASTRIOTI hap konkurs për dy vende të reja të punës:

(1) Arkitekt dhe
(2) Teknik/praktikant i ndërtimtarisë

Eksperiencat

Për pozitën e parë kandidatët duhet t’i plotësojnë këto kushte:
• Titulli i Diplomuar, në Fakultetin Arkitektures,
• Të njohë gjuhen Angleze e preferuar
• Shkathesi në komunikim dhe me shkrim.
• Njohjen e punës me kompjuter (Auto cad, archicad, photoshop, Mikrosoft office)
• Të ketë aftësi në caktimin e prioriteteve dhe për punë të pavarur.
• Mosha e preferuar (25 – 50 vjet)
• Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese;
• Të jetë të gatshëm të punojnë nën presion dhe jashtë orarit të punës;

Për pozitën e dytë kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:
•Kandidati duhet të ketë kryer ose të jetë në përfundim të Fakultetit të Ndërtimtarisë;
• Të njohë gjuhen Angleze e preferuar
• Shkathesi në komunikim dhe me shkrim.
• Njohjen e punës me kompjuter (Auto cad, archicad, photoshop, Mikrosoft office)
• Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese;
• Të jetë të gatshëm të punojnë nën presion dhe jashtë orarit të punës;

Aplikimin mund ta dërgoni në adresën elektronike  [email protected]  me te dhenat personale (cv) një leter motivuese dhe nje foto.

Të gjithë ata që konsiderohen që janë të kualifikuar për  pozitën e kërkuar do të futën në listën e ngusht dhe do të ftohen në intervistë.

LINE Group / Kastrioti
Peje, Zona Industriale.
049 232 003

#Marketing