59 Vende pune (Hoteleri dhe Turizëm)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 1 Oct 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #3705
Data e publikimit 13 Sep 2018 - 15:45
KASTRATI Group
Adresa Kosove , Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

KASTRATI Group hap konkurs në Prishtinë me rastin e hapjes së objektit të ri.

Vendet e lira të punës si mëposhtë:

2 Menaxhera
15 Shitës të derivateve
15 Kamarier
8 Banakier
4 Pizzaman
4 Kuzhinier
2 Pastiqeriere
6 Arkatare
3 Mirëmbajtëse


Të interesuarit mund të kontaktojn në këtë numër pa pagesë: 080030500 (nga ora 08:00 deri ne 16:00)
apo te dergoni nje CV ne [email protected]

#Marketing