Rojë sigurimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni St. John's, NL, Kanada
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Sigurim
ID e punës #8398
Data e publikimit 30 Sep 2019 - 10:53
KAR Auction Services
Adresa St. John's, NL
Emaili KAR Auction Services Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Siguron ambientet dhe personelin duke patrulluar pronë; pajisje monitorimi; inspektimin e ndërtesave, pajisjeve dhe pikave të hyrjes.
Merr ndihmë duke thirrur alarmet.

Eksperiencat

Njohuri të gjuhës angleze.
Përvojë pune të paktën 1 vjeçare.
Aftësi për ti kushtuar vëmendje detajeve.
Fleksibil dhe organizues.


Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 150 herë

#Marketing