Teknik ndërtimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt, Gjermani
Data e skadimit 31 May 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #5026
Data e publikimit 15 Mar 2019 - 13:00
KAPP NILES GmbH & Co. KG
Adresa Callenberger Str. 52, 96450 Coburg, Germany
Emaili KAPP NILES GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Për klientin tonë kërkojmë një kandidat të motivuar dhe energjik për të operuar si teknik i ndërtimit.Performance e të punësuarit kërkon që të operojë në disa aktivitete të ndryshme. Ju duhet të keni qëndrim pozitiv dhe të jeni i aftë të punoni nën presion.

Kërkesat e aplikantit:

  • Patent shoferin
  • Njohjuri e gjuhës angleze apo finlandeze
  • Përvojë paraprake

Nëse jeni të interesuar për këtë vend pune ju lutem aplikoni sa me shpejtë.

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 112 herë

#Marketing