Ndihmës/e në dyqan

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #7090
Data e publikimit 25 Jun 2019 - 18:30
KAPP NILES GmbH & Co. KG
Adresa Callenberger Str. 52, 96450 Coburg, Germany
Emaili KAPP NILES GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kryeni sherbimet e shitjes
  • Duhet te punoni me ndërrime
  • Te mirreni me rregullimin e dyqanit
Eksperiencat
  • Te jeni të interesuar per modën
  • Përvoje pune
  • Duhet të jeni 18 vjeç ose më i vjetër
  • Te keni njohuri te ndonje gjuhe te huaj
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 341 herë

#Marketing