Pastrues në kompani farmaceutike

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Landsberger Str. 284, 80687 München, Germany, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7786
Data e publikimit 10 Sep 2019 - 14:15
Kantar
Adresa Landsberger Str. 284, 80687 München, Germany
Emaili Kantar Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Pastron ambientet e depove
  • Rendit pakot e produkteve farmaceutike brenda depove
  • Kryen edhe pastrimin e ambienteve tjera,varësisht kërkesave të kompanisë
Eksperiencat
  • Përvojë pune në pastrime të kompanive
  • Të jetë i rregullt në orarin e punës
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 290 herë

#Marketing