Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni North York, ON M3J 2C4, Kanada
Data e skadimit 30 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Përfshirja Përgaditje Përgjegjshmëri
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6289
Data e publikimit 15 May 2019 - 17:00
Kanset Services Inc.
Adresa North York, ON M3J 2C4
Emaili Kanset Services Inc. Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Në këtë pikë, ne jemi duke kërkuar për një punonjës të fuqishëm, të ditur dhe të orientuar drejt qëllimit, për t'u bashkuar me ekipin tonë të individëve të talentuar.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kryerja e vlerësimit fillestar të pronës dhe përcaktimi i mangësive të mundshme për të përcaktuar siç duhet procedurat elektrike;
  • Ju do jeni pika e parë e kontaktit dhe ndërlidhja kryesore ndërmjet menaxhimit dhe pronave të tjera përkatëse;
  • Lexoni dhe interpretoni projektet elektrike;
  • Zhvilloni dhe instaloni rrjetet elektrike dhe ofroni mbështetje tjetër për pajisjet elektrike para, gjatë dhe pas rinovimeve;
  • Instalimi, mirëmbajtja dhe zëvendësimi i telave
  • Instaloni pajisjet e testimit dhe qarqet për të siguruar se ato ndjekin dhe i përmbahen kodeve të ndërtimit;
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 245 herë

#Marketing