Menaxher dyqani

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Westlock AB, Kanada
Data e skadimit 31 Aug 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Kujdesshmëri Organizativ Percaktimi i problemeve Prezantim biznesi Zhvillim i planit
Kategoria Menaxhim
ID e punës #6922
Data e publikimit 13 Jun 2019 - 10:00
Kaltire
Adresa Westlock AB
Emaili Kaltire Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ofrojmë avancim ne karrierë dhe shperbilme per punonjësit e dalluar. Menaxher dyqani është përgjegjës per zhvillimin dhe ecurin e punës ne dyqan si dhe per arritjen e te gjitha objektivave te shitjës si dhe mbikqyrjen e funksioneve te shitjes me qellim te zgjedhjes se cilësisë së shitjes per sherbimin qe ofrohet.

Eksperiencat
  • Te ket diplomë te shkolles se mesme (12 vjeqare) ne drejtime menaxhuse
  • Te posedon pervoje pune ne drejtime menaxhuese minimalisht 3 deri 5 vite
  • Te posedon njohuri themelore ne kontabilitet, menaxhim, administrat etj.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 97 herë

#Marketing