Banakier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Rejkjavik, Islandë
Data e skadimit 17 Jun 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Restaurant
ID e punës #10373
Data e publikimit 21 Apr 2020 - 20:50
Kaffitar
Adresa Islandë
Emaili Kaffitar Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.kaffitar.is
Rrjetet
Përshkrimi

Ne kërkojmë një banakier në filialen tonë në Rejkjavik. Ju do shërbeni kafe, dhe produkte të tjera të kafeve brenda mjedisit të punës.

 

 

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Ne po kërkojmë individë të cilët kanë pasion për kafe dhe janë të orientuar në shërbime.

Puna është me ndërrime dhe ndonjëherë do punoni edhe në fundjavë. Para se të filloni ne do iu ofrojmë trajnim.

Eksperiencat

Është e dëshirueshme që kandidati të mund të fillojë menjëherë punën. Meshkujt dhe femrat ftohen të aplikojnë në mënyrë të barabartë. Paga varet prej marrëveshjes kolektive që ka Departamenti i Auditimit me Ministrinë a Financave.

Kjo ofertë ka 5 aplikues dhe është shikuar 221 herë