Arkatare

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Fushë Kosovë, Kosovë
Data e skadimit 30 Aug 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Administratë
ID e punës #7455
Data e publikimit 16 Aug 2019 - 11:30
Kadiu Group
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kadiu Group, një kompani lider në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi 25 vjeçare dhe me nje rrjet dyqanesh ne qytetet kryesore ne Shqiperi dhe Kosove, shpall konkurs per poziten Arkatare per Prishtine. 

Eksperiencat
  • Te jete e moshes 23-35 vjec.
  • Te kete arsim te larte ne Degen Ekomonik (preferohet Finance).
  • Preferohet te kete nje eksperience si arkatare
  • Te kete aftesi shume te mira komunikuese
  • Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit
  • Te banoje ne rajonin e Prizrenit 

Përfitimet tuaja

  • Trajnim intensiv dhe profesional
  • Vend pune modern dhe të sigurte
  • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Te interesuarit mund te dergojne CV’te e tyre ne adresen: [email protected]

#Marketing