Mbikqyrës i parkut

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Jyväskylä, Finland
Data e skadimit 26 May 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #10256
Data e publikimit 24 Mar 2020 - 17:32
Jyväskylän seurakunta
Adresa PL 103, 40101 Jyväskylä Tellervonkatu 5, Jyväskylä
Emaili Jyväskylän seurakunta Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.jyvaskylanseurakunta.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë një individ entuziast dhe energjik për të punuar si mbikqyrës i parkut.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Kërkohet që ju të keni përvojë paraprake për këtë vend pune

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 412 herë