Arkatar/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prince George, BC Kanada, Kanada
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Kontabilitet
ID e punës #7830
Data e publikimit 11 Sep 2019 - 16:15
JYSK
Adresa Sandefjord , Norvegji
Emaili JYSK Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.jysk.no
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ndihmoni në kontrollin e fluksit të klientit dhe shërbimit të klientit rreth zonës së parave të gatshme
  • Drejtimi i klientëve përmes tarifave në një mënyrë miqësore, efektive dhe në kohë
  • Përshëndetja e çdo klienti pas hyrjes në dyqan, përveç kur vëmendja juaj është te një klient
  • Ndërgjegjësimi i klientëve për politikat e këmbimit / rimbursimit të lidhura me blerjen e produktit të tyre
  • Mbajtja e zonës pastër dhe ne rregull deri në fund të çdo ndërrimi
  • Maksimizimi i koleksionit të postave elektronike dhe kodit postar për dyqanin tuaj
  • Mbajtja e një zone të pastër dhe të rregullt të parave të gatshme gjatë gjithë ditës në përputhje me konceptin JYSK
  • Përgjegjës për mirëmbajtjen e saktë të parave dhe bilancin në fund të çdo ndërrimi
  • Kërkoni punë alternative kur asnjë klient nuk është i pranishëm dhe mirëmbahet gjatë gjithë ditës
  • Sigurimi i shërbimit më të mirë të mundshëm të klientit për të gjithë klientët tanë dhe mirëmbajtja e të gjitha produkteve në zonën e parave të gatshme
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 123 herë

#Marketing