Fermer

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Aathal, Zvicër
Data e skadimit 20 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Bujqesi
ID e punës #3406
Data e publikimit 1 Aug 2018 - 13:00
Jucker farm
Adresa Aathal-Seegräben-Zvicër
Emaili Jucker farm Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Për të forcuar ekipin tonë inxhinierik kërkojmë për një fermer të kualifikuar që të punojë në kompaninë tonë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mbjellja dhe korrja e produkteve
  • Mirëmbajtja dhe ujitja
  • Detyrat e tjera sipas natyrës së punës
  • Paketimi dhe ambalazhimi
Eksperiencat
  • Përvoja paraprake në bujqësi është esenciale
  • Ndonjë trajnim apo edukim universitar në bujqësi është i mirëseardhur
  • Përvojë në kultivimin e drithërave
  • Patent shoferi kategoria B

 

Dërgoni sa më shpejtë CV tuaj!

e-mail:[email protected]

 

Viber: +383 49 13 13 33

Whatsap +355697311433

Kjo ofertë ka 8 aplikues dhe është shikuar 1,564 herë

#Marketing