Kamarier -e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Fredericton AB, Kanadë
Data e skadimit 14 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Motivues Organizativ
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #4989
Data e publikimit 14 Mar 2019 - 11:00
Jubilee Super Buffet
Adresa Fredericton AB
Emaili Jubilee Super Buffet Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Gjuha – Angleze
  • Edukimi – Nuk kërkohet
  • Eksperienca e punës – Nuk kërkohet
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 123 herë

#Marketing