Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 15 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #3709
Data e publikimit 14 Sep 2018 - 10:00
JR Personal GmbH
Adresa Holtenauer Strasse 59 24105 Kiel, Germany
Emaili JR Personal GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Saldimi cilësor dhe profesional i prodhimeve individuale dhe serike (saldim robotik MAG, TIG)
  • Optimizimi i proceseve salduese
  • Vetëkontrolli në departament
  • Bluarja, suvatimi dhe drejtimi
Eksperiencat
  • Kushte moderne pune
  • Ambient të këndshëm pune
  • Perspektivë në një pozitë të përhershme pune
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 459 herë

#Marketing