Perfaqesues i shitjeve

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkim i paisjeve Bashkpunues Komunikim Punë ekipore
Kategoria Shitje
ID e punës #6279
Data e publikimit 22 Jul 2019 - 19:15
Jobcenter Baselland AG
Adresa Reinacherstrase 3A 4106 Therwil
Emaili Jobcenter Baselland AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.jobcenterag.ch/
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Si perfaqesues i shitjeve ju jeni pergjegjes per shitjet, gjithashtu edhe per krijimin e marredhenieve te mira me konsumatoret tane.
  • Hulumtimi permanent i tregut dhe pjesemarrje juaj ne panaire te ndryshme eshte pergjegjesi e juaj gjithashtu.
  • Mbajtja e kontakteve te rregullta me mjeke, infermier/e eshte detyre e juaj dhe ajo cka eshte e rendesishme ju jeni pergjegjes per zgjerimin e klienteles sone.
Eksperiencat
  • Ju duhet te keni kryer ndonje trajnim dhe te keni njohuri ne pajisjet medicinale.
  • Duhet te keni personalitet te orientuar, te menduar inovativ i shoqeruar me nje sens te larte te pergjegjshmerise.
  • Ju duhet te keni gjithashtu aftesi komunikative.
  • Te keni nje paraqitje te sigurte dhe te bindshme.
  • Njohja e gjuhes Angleze dhe Gjermane eshte e domosdoshme.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 102 herë

#Marketing