Përfaqësues i/e shitjes se automjeteve te përdorura

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #7099
Data e publikimit 26 Jun 2019 - 11:30
Jobcenter Baselland AG
Adresa Reinacherstrase 3A 4106 Therwil
Emaili Jobcenter Baselland AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.jobcenterag.ch/
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Konsultimi dhe mbështetja e klienteve
  • Krijimi i ofertave të bazuara në nevoja për blerje dhe shitje
  • Pjesëmarrja ose qëndrimi në panaire dhe ngjarje lidhje me veturat
Eksperiencat
  • Njohje te gjuhes gjermane dhe angleze.
  • Pervoje pune ne shitje.
  • Njohje gjenerale ne kompjuter.
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 220 herë

#Marketing