Hidraulik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Nordstrasse 7 CH-4665 Oftringen Schweiz, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #7386
Data e publikimit 12 Jul 2019 - 13:15
Jobba EU
Adresa Nordstrasse 7 CH-4665 Oftringen Schweiz
Emaili Jobba EU Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.jobba.eu
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Montimi dhe mirëmbajtja e gypave të ujit të diametrit 0.5 mm
  • Performimi i detyrave tjera nga fusha e hidraulikës
  • Montimi i produkteve tona tek nën kontraktuesit dhe klientët privat
Eksperiencat
  • Biografinë tuaj (CV)
  • Një letër motivuese
  • Certifikatën mbi trajnimin e përfunduar
  • Dëshmi mbi përvojën e punës
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 357 herë

#Marketing